Danas smo već pisali o zadruzi, a nastavićemo i dalje u rijaliti programima, ali ovaj puta se malo dotičemo njihovog najvećeg suparnika, “Parova”. Tako mi posljednjih 15 godina danonoćno na našim TV kanalima možemo stalno da pratimo razne rijaliti programe, koji se samo smjenjuju na skoro svim kanaalima u našoj regiji. Ono što je najzanimljivije oni su strašno gledani, i imaju jako veliku gledanost, te su ljudi jednostavno opčinjeni sa njima.

U posljednjim godinama, svegaa je prošlo kroz rijaliti programe, a kada vidimo ko se sve prijavljivao naa iste, jednostavno nam nije dobro, Puno je nepoznatih osoba bilo koji su stekli regionalnu slavu poput jedne Stanije Dobrojević, koja je postala zaštitno lice Zadruge, i djevojke su nalazile uzor u ovoj starleti.

Pored nje smo imali jednu Divnu DNK koja je totalno neiskvarena osoba i koja zrači dobrotom, te je izazivala simpatije kod cijele balkanske javnosti. Ono što je negativno u rijaliti programima je to, da su kriminalci i sitne duše postali uzor mladim osobama, koje se lože na kriminal i zatvor, i svi žele da žive životom Kristijana Golubovića. 

Zmaj od Šipova, seljak iz Bosne i Hercegovine, koji se proslavio u Parovima, je također postao regionalna tvijezda. Bavi se uzgojem stoke, a bio je poznat i po intimnim scenama sa Macom diskrecijom, a sada je ponovoi uslikan sa jednom starletom, i to sa Atinom Ferari. U potpisu slike je napisao da se oženio. Vjerujete li mu vi?