U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču, tačnije ispovest jedne devojke, koja je ispričala kakvu je neprijatnu situaciju doživela na svadbi svoje dugarice, a mi vam je prenosimo u celosti.

Dakle, ona je svoju situaciju koju je doživeo ispričala započela na način da je istakla da je pre nekoliko godina bila svadba jedne od njenih drugarica, a da je ona bila jedna od siromašnijih od njih, te da joj je rečeno da dođe u skladu sa mogućim , da ne plaća ni tanjir , te da bolje da nije ni dolazila. Istakla je ona, pa je nastavila :”Tokom studija kruga mojih prijatelja činilo je desetak devojaka, pored dve najbolje drugarice koje su ih odmah provalile i nisu htele sa njima da se mešaju.Tada mi je delovalo “vau”, mi smo “strava” , još ćemo biti bolje kad završimo fakultete.”

“Zapravo, bilo je i ostalo površna ekipa za pozeraj. Veliki broj fotografija iz izlazaka i rođendana, a retko osim toga bile su priče koju ne podnosi, tračeraj. Pa ponovo cmakanje za izlaske. Ne verujem da su “sve žene iste” , a kako sam ja upala u to stereotipno žensko društvo, iako sam celog života “muškarača”, i dalje čekam da mi neko objasni Novac je i ranije bio razlog za čarke i olajavanje. Većini su roditelji davali po hiljadarke za noćni provod, a nas tri, ukoliko ne zaradimo nešto preko zadruge, izlazile smo sa 200 dinara.” – ispričala je ova devojka . Ostatak teksta pročitajte ovde.