Siniša Mihajlović je jedan od najboljih fudbalera koe je Srbija imala a u posljednjih nekoliko godina se borio sa zloćudnom bolešću i uspio je da pobjedi a u tome je imao veliku podršku svoje porodice prije svega supruge Arijane. Njih dvoje su jako dugo u braku i kao i svi drugi imali su svoje uspone i padove a o bračnoj krizi koju su prolazili prije nekoliko ogdina pisali su i mediji.

Naiem poruke koje je Siniša slao svojoj tadašnoj ljubavnici su se pojavile u javnosti i šokirale mnoge. Domaći mediji su tada objavili detalj njegove veze sa poznatom starletom Sorajom Vučelić i iako njih dvoje nisu željeli da se oglašavaju o ovoj temi sve je interesovalo kao je reagovala Sinišina supruga Arijana.

Naime ova žena koja je rođena italijanka je odlučila da cijeli slučaj jednostavno ignoriše bar javno, i tako sačuva svoj brak u čemu je i uspjela. Kako su tada prenosili mediji Siniša i Soraja su se upoznali prije pet godina na jednom beogradskom splavu a prepiska između njih dvoje koja se pojavila u medijima je pokazala da su bili u vezi nekoliko mjeseci.

Arijana i Siniša su nedavno obnovili svoje bračne zavjete a dobili su i prvo unuče koja se zove Valiante. Koliko je požtrvovana supruga Arijana je pokazala upravo u vrijeme kada se Siniša razbolio i nije se ni trenutka odvajala od njega. Njihov brak je danas primjer mnogima kako se prevazilaze velike krize u životu uz ljubav i podršku partnera. Šta vi mislite  svemu ovome?