U nastavku današnejg članka ćemo se dotaći poznatog glumca Slobodana Čustića , a koji je poznatiji kao Alija , te koji je slavu stekao nakon što je glumio mušku ulogu u popularnom filmu Kuduz. Pored njega , on iza sebe ima još mnogo filmova i ostvarivanja , a jedna od poplarnijih serija je Igra Sudbine.

Kada je reč o njegovom privatnom životu , on ima šestero dece , a od kojih najstariji ima 42 godine , dok namlađi samo 4 . Naime , on je dvoje dece dobio u prvom braku , dok je drugih četiri dobio u braku sa dosta mlađom izabranicom Jelenom, a između kojig je razlika čak 23 godine. Njih dvoje su svojoj djeci dali neobična i nesvakidašnja imena,pa im se tako sinovi zovu Tanasije, Ozren, i Vasilije Vid a kćerka je Zarija. On ističe da je jako ponosan na svoje naslednike , kao da u životu čovek može sve da pstoghne samo ako se dobro organizuje , što njemu ide od ruke ,jer se pre svega oko svega dogovara sa svojom suprugom.

Naime , njima razlika u godinama nikada nije predstavljala problem , Jelena je jednom prilikom istakla da ju je kod njega najviše privukla harizma , te način na koji živi život. Pored svega je istakla i da njen muž nikada ne skida osmeh sa lica , te da zrači pozitivnom energijom. Oni naime nailaze na mnogo predsrasuda tokom zajedničkog života , ali ona kaže da će uvek ljudi naći razlog , pa čak i kada on ne postoji.