U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se javne scene , čiji akteri često svojim životima privlače pažnju mnogih. Jedan od najpoznatijih parova na javnoj sceni su svakakko Jelena Karleuša i Duško Tošića , koji je poznati fudbaler , a kako saznajemo on je prošle godine odlučio da karijeru sportiste ostavi po strani , te se oproba u menadžerstvu , što mu dobro ide ako je sudeći po dosadašnjem.

Naime, poznato je da su njih dvoje u braku već 14 godina , te da imaju dve ćerke , Atinu i Niku , a poznato je također da su ih mediji do sada dosta puta razvodili. Pored toga što je u njihovom braku dosta kriza oni se još uvek drže zajedno. Jedna od najsvežiji skandalnih scena koji ih prati jeste kada je za Božić Jelena prijavila Duška da ju je udario , pa je i policija morala da interveniše. On je dobio zabranu prilaska od mesec dana , a tada su svi verovali da će doći do raspada braka.

Međutim , da je šproblem prevaziđen pokazuje i činjenica da je on se vratio u zajedničku vilu. Oni su se upoznali kada je on imao samo 21 godinu , te možemo reći da je jelena dosta posla uradila kada je on u pitanju , te da je uticala na njega u mnogo čemu ,. a pogotvo kada je stajling u pitanju. On je uvijek skoro pa besprijekoran bez obzira da li nosi markkiranu garderobu ili onu koja je dostupna svima.Trenutno se Tošić nalazi u Istanbulu zbog poslovnih obaveza koje ima i tu je priliku iskoristio da još jednom posjeti sve znamenitosti ovog prelijepog grada a sve je zabilježio i kamerom.