Donatela Versaće , nedavno je proslavila svoj 67. rođendan , a važi za kraljicu modnog carstva. Naime , za one koji ne znaju njen život je se promjenio kada je 1997. godine ubijen njen brat i to ispred svoje vile na Majamiju , a on je poznat kao stvoritelj modne imperije, te je kako za nju , tako i za celu njenu porodicu ovo bio ogroman šok.

Donatela je odlučila da na Karibima oda počast svom bratu , gde je okupila i svoju celu porodicu , kako bi u miru ožalili njenog brata , jer to na Floridi nisu mogli od silnih novinara koji su ih opsedali. Đani, njen brat je mnogo voleo da priča o njihovom detinjstvu koje su proveli na Kalabriji , a u tom mestu je tada vladala mafija , te je se njihova majka trudila da njihov odgoj izvrši u katoličkom duhu.

Njegovu majku je dosta mučilo i smetalo joj jer je on često gledao prostitutke kada bi ga vodila u školu , koje su na cesti prodavale svoje usluge. Međutim , upravo one su postale njegova inspiracija za izazovne modele koje je kreirao i koji su ga proslavili. Đani je svoju sestru Donatelu koristio kao model kada je ona imala samo 11 godina i tako obučenu bi je vodio u noćne klubove i diskoteke. Ona je tada već uveliko izbeljivala svoju kosu , te je ubrzo postala najrazuzdanija osoba u gradu. Đani je se ubrzo preselio u Milano , a Donatela je nakon završetka fakultetea otišla za njim.