Nedavna smrt Vidoja Ristovića poznatog istoričara , a javnosti poznatijeg kao supruga Nikoline Pišek , popularne voditeljice , je šokirala javnost , a pogotovo činjenica da je se u trenutku smrti nalazio na Zvezdari, na masaži , a kako se navodi maserka je bila njegova dugogodišnja ljubavnica.

Naime , Vidoje je preminuo u 44 godini života ,a hitnu pomoć je nazvala maserka , nešto iza ponoći , te istakla da je prestao da diše. Kada je služba hitne pomoći stigla na lice mesta mogla je samo da kontatuje smrt , jer je za reanimaciju bilo kasno. Ubrzo je u medije odjeknula vest da je u njegoovom društvu bila ljubavnica. Kako saznajemo Nikolina je taj dan bila u Zgrebu u trenutku kada je saznala za tragičnu vest , pa je se monetalno uputila na lice mesta , dok ju je pred stanom u beogradu čekala grupa fotografa. Tako je primjećeno da je ona stan napustila malo prije nego je u njega došla prva Vidojeva supruga koja se sa svojom i njegovom kćerkom pojavila i na sahrani koja je jučer održana na Novom groblju u Beogradu.

Poznato je da su na sahrani su bili prisutni Vidojevi roditelji Marija i Viktor Ristović supruga Nikolina, prva supruga Lana i kćerke Matea i Sofija. Prisutni su primjetili da je Nikolina koja je bila vidno potrešena i nije prestajala plakati na groblje stigla u društvu svoje kćerke Une Sofije i Vidojeve kćerke iz prvog braka Mateje. Bivša supruga Lana, Matejina majka je zajedno sa svojom kćerkom na grob donijela vijenac od bijelih kala a na njemu je bila i potresna poruka.