Jovana Joksimović je jedna od najpoznatijih voditeljki na našim prostorima, a trenutno vodi jedan jutarnji program uživo.Kao što svi znamo, Jovana je u braku sa poznatim pjevačem Željkom Joksimovićem, u kojem imaju troje djece. Njih dvoje uživaju u svom braku koji je pun ljubavi i poštovanja.Iako je njen muž pokrenuo novu televiziju u Srbiji, Jovana je ipak ostala na Prvoj TV, i ne smeta joj da vodi jutarnji program iako joj je Željko ponudio posao.

Jovana je po tom pitanju izjavila kako joj koncept ove televizije ne odgovara, a kroz smijeh je rekla da nije čula kolika je Željkova ponuda, te da će možda i razmisliti o tome kada joj on to saopšti. Kada je riječ o domačim poznatim ličnostima i njihovim brakovima, sa sigurnošću možemo reći da su njih dvoje jedan od najstabilnijih parova na estradi. Jovana se nedavno pohvalila čestitkom koju je dobila od svoje nekadašnje najveće ljubavi, koju je objavila na svojim društvenim mrežama, a o kome je riječ pogledajte ispod:

Ona je dobila čestitku povodom 40-tog rođendana od SD Radnički, a da se podsjetimo Jovana je svoj rođendan proslavila u krugu najbližih, među kojima su se našli Haris Džinović, kao i njegova supruga Melina. Jovana je proslavu svog rođendana organizovala u dvorištu porodične kuće, gdje su se i ona kao i ostali gosti proveli fenomenalno, a o tome govori i video snimak koji je ona objavila te pokazala djelić atmosfere sa proslave. A mi možemo priznati da je Jovana iz godine u godinu sve ljepša i ljepša, i godine joj ništa ne mogu.