Vijest da Svetlana Ražnatović Ceca ima novog dečka odjeknula je brzinom svjetlosti, zbog toga što znamo da Ceca rijetko priča o svom ljubavnom životu i pokazuje partnera.

Kada je predstavila muškarca sa kojim je već neko vrijeme u vezi počelo je da se spekuliše da li će stati na ludi kamen, zbog toga što Ceca mnogo vremena provodi sa porodicom i kćerkicom svog izabranika. Poznata pjevačica Vesna Rivas je napravila astrološku analizu ovog para i otkrila da su šanse da uplove u bračne vode velike.

“Ceca je prošle godine ušla u sudbinsku godinu, zato su joj se sada mnoge lijepe stvari desile, prvo rođenje unuka, mnoga slavlja, a rodila se i ljubav. Ova godine je godina petice u kojoj mnoge istine isplovljavaju, zato je Ceca ove godine otkrila sve svoje emocije. Nije isključeno i da se Ceca do kraja ove godine uda, to joj stoji u rodnom kodu, drugi brak, ali u zrelijim godinama, e sada šta će biti vidjet ćemo”, kaže Vesna za portal “Srbija danas”.

“Bogdan i Ceca su vezani karmički, veoma su dobar spoj i ova veza ne bi trebala da se propusti. Bogdan je mnogo vezan za majku, njemu žene puno znače u životu, veliki je šarmer i uspio je u životu mnoge stvari da završi uz pomoć harizme, a to je i privuklo našu Cecu. Ona ne može da voli muškarca koji nije pametan i koji nije vođa. Ovaj muškarac je mudar i karijerista, itekako je sposoban. Njih dvoje su jako usklađeni, njih je spojila emocija ali i strast”, otkrila je Vesna.