Korona virus u posljednje vrijeme uzima sve više i više ljudi, a cifra od preko milion i po ljudi, govori vam samo koliko je ovo zapravo ozbiljna bolest u pitanju. Jako puno ljudi je na ovim prostorima podleglo od korona virusa, a posljednji u nizu koji je izgubio borbu sa ovom opakom bolešću, jeste popularni kantautor Đorđe Balašević. 

On je preminuo 19 februara u 67 godini života, a koštala ga je obostrana upala pluća, koju je dobio još prije 10 i više dana, ali se nije javio kod doktora na vrijeme. Za 3 dana je izgubio život, a doktori na infektivnoj klinici u Beogradu nisu imali nikakve šanse da ga vrate i spasu od jako teške bolesti. Sada opet imamo jednu jako lošu informaciju, a to je da je poznati crnogorski pjevač Rambo Amadeus pozitivan na covid 19. 

On se oglasio preko svoje društvene mreže i naglasio da je korona virus itekako opasan, i da je on za sda u redum ,iako je pozitivan na covid 19. On je ovaj puta naglasio, da čim ozdravi i bude bolje, održaće veliki koncert za sve one koji su preminuli od covida 19, ili koji su bili jako bolesni, a tiče se njegovih dragih kolega. 

On je ovaj puta iskoristio priliku da podsjeti sve one koji su zdravi da nose zaštitnu masku, da drže distancu i da se obavezno vakcinišu.