I više je nego poznato da je Jelena Karleuša i više nego prepoznatljiva žena, koja ima karizmu koja se nije jako dugo pojavila na ovim prostorima. Koliko god imala ljudi oko sebe koji je ne vole i koji su ljubomorni na nju, treba biti realan pa priznati da ona radi jako dobar posao za sebe i zato je uvijek na naslovnicama portala, kao i na društvenim mrežama. 

Mora se također priznati da kada pogledate neki njen intervju i pored toga što zvuči jako bahato i bezobrazno, da je poprilično načitana i da ona njena priča oko IQ-a itekako drži vodu. Ona je jako dugo vremena u braku sa poznatim srpskim fudbalerom Duškom Tošićem, sa kojim ima dvije ćerke. Prije 2 godine je izbila velika afera, kada je se saznalo da ga je varala sa Ognjenom Vranješom, sa kojim je njen suprug u jako dobrim odnosima, a koji je također fudbaler. 

Ovih dana se u Srbiji digla prašina oko toga, da i nju Duško Tošić vara i to sa njenom jako dobbrom prijateljicom, Anom Jovanović, poznatom modnom dizajnerkom. Jelena Karleuša je također premnijela na svoje dvije ćerke svoju naviku da se lijepo oblače, i da svakako paze šta jedu, to se posebno odnosi na njenu stariju ćerku Atinu, koja je več foto model i jako joj dobro ide u tom dijelu života. 

Podsjećamo, ona ima samo 13 gdoina, a skoro je dostigla svoju majku sa visinom, a ova fotka od prije par dana izazvala je veliku buru na društvenim mrežama. Vaša mišljenja o njoj?