Detalji stravičnog slučaja , zaprepastio je Sjedinjene Američke države. Policija i mnoge detektivske službe u Floridi istražuju ubistvo trojice bliskih prijatelja koji su kako navodi policijski istražitelj prvo bili pretučeni , a zatim i ubijeni vatrenim oružjem dog su bili na pecanju na jezeru Strit. Tijela nastradalih 30 godišnjeg Kevina Springfilda , 23 trogodišnjeg Demiona Tilmana i 27 sedmogodišnjeg Brendona Rolinsa bila su iskasapljena.

 

Po tvrdnjama ostalih prijatelja njih trojica su otišla na jezero Strit gdje su obavljali noćno pecanje. Bili su smješteni malo dalje od jezera u maloj šumici , a navodno su napadnuti odmah po dolasku na isto. Zločin je prijavio Rolinsov otac , kojeg je sin pozvao mobilnim telefon i zatražio pomoć nakon čega su sve beze bile prekinute. Otac je stigao na mjesto događaja ne znajući o čemu se radi , i zatekao je strašnu scenu.

 

 Sin  Brendon je još uvijek bio živ dok su Kevin i Tilman bili mrtvi. Brendonov otac otrčao je do obližne benziske pumpe kako bi pozvao policiju i hitnu pomoć. Dok je hitna uspila doći Rolins je podlegao povredama. Veoma aktivno se radi na ovom teškom slučaju , gdje pobno iščekujemo ostala saznanja ko bi zapravo trebao biti osumnjičeni ovog teškog zločina kao i motive istog.