Za danas opet jedna jako neugodna vijest koja nam opet dolazi iz rubrike crna hronika. Danas se nećemo fokusirati na Balkan, koji nikako ne oskudijeva u ovom segmnetu, nego idemo do Sjedinjenih Američkih Država, gdje su ovakve stvari postale svakodnevnica. Narod i javnost je postala šokirana kada je prije par dana nemilosrdno izrešetana poznati model Rebeka Lindrit. 

Ona je bila jedan od najpoznatijih modela u Americi, a jako puno puta se pojavljivala u reklama koje su bile jako gledane, pa tak opolicija misli da je ovdje riječ o zločinu iz mržnje i ljubomore. Ona je pronađena sa čak 18 metaka u svome izrešetanom tijelu, a policija je tokom uviđaja u njenom zadnjem džepu pronašla papirić na kojem je pisalo Trejsi Rolins. 

Nakon što su provukli ovo ime, kroz svoju bazu podataka pronašli su da se radi o čovjeku koji je vozač kamiona, i koji je nakon ispitivanja prvi optuženi za njeno brutalno ubistvo. U kamionu su poslije pronađeni krucijalni dokazi, a najveći su čahure, tragovi krvi, kao i mrlje od izbjeljivača, jer se sa ovim pokušao pokriti i skloniti tragove od brutalnog ubistva koje je potreslo cijelu Ameriku. Još uvijek nikome nije jasno, kako je jedna osoba poput Rebeke, završila u ovom kamionu?

Rebekin brat je užasnut ovim ubistvom svoje sestre, i kako je izjavio za američke medije, nada se da će kamiondžija dobiti smrtnu kaznu zbog njegove sestre. Da li ste vi ikada čuli za ovu manekenku?