Crna hronika je i dalje broj 1 tema u celoj regiji, i veruje se da je totalno ludilo nastupilo od kako je započela pandemija korona virusa u celom svetu. Ljudi su jednostavno perd kolapsom, pod presijom su i pritiskom, te se veruje da je jako puno zločina i loših stvari uzrokovano kao posledica istog. 

JAko puno u poslednje vreme pišemo o Srbiji, koja je definitivno pod talasom jako velikih zločina, a sve je otpočelo pre par meseci, kada je otkriveno sas čime se bavio sve Veljko Belivuk, i kada su otkrivene smrtonosne vikendice u kojima su se verovali ili ne mleli ljudi. Čak je i sam Aleksandar Vučić krenuo u borbu protiv organizovanog kriminala, ali je vođa Kavačkog klana u poslednji trenutak pobegao za Južnu Ameriku. 

Svako jutro na domaćim portalima, ali i društvenim mrežama imamo slike ili video zapise nekih jako loših stvari koje su se desile u noći iza, a crni bilans je svakako najgori dan posle vikenda, baš kao što je slučaj i danas. Mi se posveđujemo gradu u Srbiji koji se zove Inđija, i o kojem se i nije pisalo puno u poslednje vreme jer je tamo kriminal misaona imenica. Međutim, svi su se zgrozili kada su videli kakav se haos noćass desio. 

Sve se desilo u petak navečer kada je jedna grupa mladića krvnički pretukla jednog mladića, a ono što je najgore u svemu je to, da su ga nastavili tući i dok je ležao bespomoćno na zemlji. Prolaznici su svo vreme gledali šta se dešava.