Na televiziji K1 koju je pokrenuo poznati pjevač Željko Joksimović je u emisiji Preživeli gostovala pjevačica Vesna Đogani koja je ispričala svoju tešku životnu priču koja je mnogima natjerala suze na oči. Vesna je i sama kroz suze u pojedinim trenucima pričala o svom teškom djetinjstvu i o ocu koji nikada nije želio da je upozna.

Vesna je otkrila da veza njenog oca i majke nije bila za jedno veče nego su se njih dvoje voljeli i ona je dijete ljubavi. Međutim kada je Vesnina majka ostala u drugom stanju nju je Vesnin otac napustio i kako ona kaže nikada nije saznala zašto je nikada nije želio upoznati niti brinuti o njoj. Zato što nije mogla da vodi računa o njoj majka je jedno vrijeme ostavila u domu u Zvečanskoj ulici i iako je bila mala, pjevačica se sjeća svega.

Ipak nije ogorčena na svoju majku jer razumije da je to tada morala da uradi jer nije imala drugogh izlaza. Sjeća se da je tada bila bolesna i imala je visoku temperaturu i dozivala je mamu ali nje nije bilo. Vesna kaže da je svome ocu također oprostila jer ne želi da nosi teret na svojoj duši ali da joj nikada neće biti jasno zašto je napustio i kako za njega nema opravdanja.

Vesnina majka je patila što je ona u domu i pokušavala je da nađe neku porodicu koja će se brinuti z anju. U fabrici je upoznala jedan bračni par koji su se sažalili i uzeli Vesnu iz doma jer sami nisu imali djecu i sa njima je živjela do svoje sedme godine a tada je majka napokon sredila svoju stambenu situaciju pa je prešla kod nje da živi ali je stalno bila na relaciji između nje i ovih ljudi koji su im postali i kumovi. Ostatak pročitajte ovdje.