Poznato je da su društvene mreže postale popularne poslednjih godina , kako kod nas , tako i u celom svetu . Jasno je da smo se doveli do toga da bez interneta ili nekog vida društvene mreže ne možemo da funkcioništemo , jer su to prenosnici najvažnijih informacijja , ali i načina za upotrenu mnogih stvari. Tako imamo priliku da svakodnevno posvedočimo raznim pričama i dešavanjima iz života ljudi , a neke od njih nas zasigurno ostave i bez teksta.

Kao što ste mogli da zaključite po naslovu , u nastavku vam donosimo jednu neobičnu priču , a koja je se desila jednoj devojci , koja je odlučila da je iznese u javnost , a evo o čemu se radi. Naime jedna djevojka je na društvenoj mreži TikTok, na svom profilu na kojem ima 9,4 miliona fanova odlučila da podijeli jedno veoma traumatično iskustvo koje je ona imala, a radi se o tome da je ona izašla na sastanak sa jednim dečkom koji joj se jako dopao. Svoju priču ona je započela tako što je rekla: “Momak me je pozvao na večeru kod sebe i kada sam stigla tamo, bila sam uzbuđena”.

Pokušavajući da suzdrži suze nastavila je sa svojom pričom , pa je rekla kako ga je upitala šta je spremio za večeru, da bi joj on rekao da nije stigao ništa da spremi, ali da ima kobasice i da bi to bilo jako dobro jer je baš gladan, a ona mu je na to rekla da nema ništa protiv. Međutim desilo se nešto što ona nikako nije mogla ni da zamisli, jer je on u jednom trenutku izvadio svoj polni organ i stavio ga na tanjir. “Samo mi ga je gurnuo ispred nosa u tanjiru, tik do njenih grudi”, rekla je ona, a onda je za kraj rekla i to kako nikada više neće otići na prvi dejt nasamo sa muškarcem, već negdje gdje ima ljudi.

@hope_schwing

Worst first date ever

♬ original sound – Hope Schwing