U nastavku današnjeg članka danas idemo sa malo mističnim stvarima, koje svako od nas voli da vidi I da osjeti, jer ako se nešto takvo desi u našoj blizini onda je čar svakako puno veća. Svi mi volimo trilere I mistične filmove, koji nam drže pažnju I focus po 2 sata. Nekada zna biti I više neugodno, ali u ljudskoj prirodi je to, da vas uvijek privlače takve stvari.

Balkan je mjesto gdje se uvijek dešavaju neke stvari, a iz godine u godinu ovakve stvari se prepričavaju sa koljena na koljena. Mi vam danas donosimo jednu priču, koja se desila prošle zime u Ivanjici u Srbiji, a koliko je specifična, natjerala je I jednu televiziju da dođe I da snimi ovu I više nego neobičnu priču koja se tamo desila.

Naime, sve se desilo u okolini Ivanjice, gdje je jedan seljak, sjekao drva za ogrijev, I to velike balvane, a li u jednom trenutku je video na prepolovljenom drvetu jako neobičnu stvar. Ilija Miličić je video unutra obrise od jednog sveca, a koliko već punih 30 godina ovo radi, nikada mu se to nije desilo u životu.
Priča se jako brzo proširila cijelim selom, a televizija je došla da snimi ovo čudo. Kako je sve izgledalo, pogledajte I sami u nastavku.