Bilkjana Šećivanović je svakao jedna od najboljih pjevačica koja je izašla ispod etikete Zvezde Granda. Jako dobro je radila dok nije krenula cijela priča sa korona virusom, ali joj se nekada početkom ljeta ipak desila najbolja stvar u životu, koji može da se desi jednoj ženi. Podsjećamo, ona nikako nije imala sreće u privatnom životu, samohrana je majka, ali je ipak malo pogledala sreća. 

Ona je prije 11 godina bila u vezi sa jednim austrijskim biznismenom, sa kojim je ostala u drugom stanju, a kada je on čuo za te vijesti, jednostavno ju je ostavio. Ona je odlučila da će ipak da rodi dijete, i da ga sama izvede na životni put. Aleksandar Nedić je stariji od nje samo 4 godine, a on je njen sadašanji saputnik, uzeli su se 19 septembra u Grockoj. 

Sa njime je bila u vezi u posljednjih 6 godina, a on također ima ćerku od 17 godina iz prvoga braka, i sada zajedno žive u predgrađu Grocke, i to na obali Dunava u kući koju su sami napravili, i gdje žive sa svoje dvoje djece. Ne razmišljaju o potomcima jer je ona ipak u “opasnim”! godinama, a mnogi su joj prebacivali što se udala za čovjeka koji joj otac može biti, međutim, kao što smo i rekli, on je od nje stariji samo 4 godine. 

Međutim, kako se požalila prijateljici, u braku ipak nije toliko sjajno, poznato je da je on privatnik, pa ga sve manje i manje ima kod kuće, tako da bračni život i ne izgleda kao što bi i trebao da bude. Sumnja čak da je i vara…