Jedna od trenutno najpoznatijih voditeljki u Srbij je Jovana Jeremić o kojoj se posljednjih nekoliko mjeseci stalno piše u medijima a njen otkaz na TV Hepi na kojoj je radila godinama kao voditeljica jutarnjeg programa je bio glavna tema danima u svim srpskim medijima.

Tada se nagađalo koji je razlog za njen ovakav potez iako je Jovana sama objasnila da je to učinila jer je zbog posla zapostavljala svoiju kćerku koja ima samo tri godine. Nakon odmora od nekoliko sedmica Jovana je prihvatila ponudu Željka Mitrovića i počela da vodi jutarnji program na TV Pinku a Željko joj je obećao da će joj raspored biti fleksibilan i da će imati dovoljno vremena za svoju porodicu.

Jovana je inače poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku i koja svojim izjavama umije da podigne popriličnu buru u javnosti. Ona je jučer proslavila svoj 31-i rođendan i napravila je i slavlje na koje je pozvala svoje najbliže, porodicu i prijatelje. Ona je prosto blistala a novinarima je odgovarala na pitanja i prvo je govorila o kupovini stana te rekla da je za njega radila deset godina i da je u pitanju isključivo njen stan i u njenom braku se zna šta kome pripada i on funkcioniše po principu Čist račun, duga ljubav.

U jednom trenutku su je novinari uporedili sa kolegicom Jovanom Joksimović a Jeremićka je rekla da njih dvije više nisu konkurencija i da su različite a kada su je pitali da objasni po čemu, ona je odgovorila da je razlika prije svega po obrazovanju jer je ona završila Pravni fakultet u Beogradu sa prosječnom ocjenom 9,6 te da je po zvanju master pravnik pa im je poručila da pitaju Joksimovićku šta je ona završila.