Pjevačica Jelena Karleuša uvijek nađe način da se izdvoji, što izjavama što svojim stajlingom, pa se tako na promociji novog albuma Suzane Jovanović pojavila u haljini filip plejn, koja je vrijedna 3500 eura.

Ona je pričala o kćerkama, svom suprugu, poljupcu sa Sašom Popovićem, a osvrnula se i na prozivne koje je njen kolega Aca Lukas nedavno uputio na račun žirija takmičenja Zvezda Granda, tako što ih je nazvao klovnovima.

– Nama je najveći klovn otišao, meni je veoma žao, zbog toga što je odmah i taj humor nestao. Mnogo bih voljela da se on vrati, onda bi šou bio zaista kompletan. On više i ne zna sa kim je u dobrim odnosima, ništa mu ne uzimam za zlo, ali neću mu preko medija poručiti šta mislim o njemu, nego ću mu to reći kada ga vidim, ako ga i vidim, s obzirom da je mnogo mali. Pod ovim „mali” mislim na to da je nizak, nizak, ali kočoperan, kao i svi niski muškarci – rekla je Karleuša, te se opet osvrnula na Baju Malog Knindžu.

– Muzika ne smije da ima nacionalno obilježje, niti da djeli ljude po vjeroispovjesti, nacionalnosti, ili boji kože. Pjevači moraju da budu primjer toga, da širimo ljubav i zaboravimo na crne devedesete, kada smo svi propatili, a mislim da takvoj muzici u 21. vjeku nema mjesta – rekla je Karleuša, a onda i dodala:

– Izuzetno sam pravična i sve što kažem je surova istina, pravi sam primjer poštovanja naše zemlje Srbije, svaka Srpkinja treba da bude ovakva, da propagira dobre, prave vrijednosti, a to sigurno nije rat.