Jelena Karleuša je uvijek bila osoba kojoj je jezik brži od jezika, i koja nikad anije vagala težinu svojih riječi koje je izgovarala u tim trenutcima. Ono što se da primjetiti je to, da je možda imala više sreće nego pameti kada bi ulazila sa nekim u sukob, jer iako je na startu svega ona bila ta koja je trebala debelo da plati, uvijek bi se uspjevala da izvuče bez nekih posljedica. 

Svi se sjećamo njenih duela sa takmičarkama u Zvezdama Granda kojima bi u najmanju ruku mogla da bude majka, ali je ipak zbog sopstvene koristi ulazila sa njima u duele, i na taj način se vrtila u medijima. Posljednja u nizu je vanja Knežević, koju je ako se dobro sjećate diskvalifikovala preko Instagram poruka. 

Ni u privatnom životu ne pazi šta radi, njena afera od prije 2 godine kada je uhvaćena da je varala muža sa Ognjenom Vranješom, opet joj je donijela silni publicitet, a i zamalo brodolom u privatnom životu. Za nju se također zna da je aktivista u društvu za zaštitu životinja, deklariše se da ne jede meso, a sada je to odlučila podijeliti i u svoja 4 zida. 

Naime, ona je svim svojim zaposlenicama kod kuće, bejbisiterima, služavkama i čistačicama, kupila trenerke, na kojima piše “Ja ne jedem meso”. Iako su neke od njih ljubiteljice masne hrane, kada su na poslu, ne smiju jesti niti donositi namirnice životinjskog porijekla. Vaša mišljenja o svemu ovome? Možda malo i bahato, zar ne? Pišite nam sva vaša mišljenja u komentarima…