U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako zanimljive teme , za koju ne sumnjamo da će vam se svideti , a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastavku ovog članka , mada ne sumnjamo da ste već naslutili po naslovu . Naime , od trenutka kada je internet zavladao svetom , svakodnevno smo u prilici da pročitamo mnogo toga . Naime , ljudi se više ne ustručaju da svoja dešavanja iz privatnog života iznesu javno , te su na neki način online platformepostale kao ispovedaonica . Dakle ,dovoljno je samo da ujutru uz jutarnju kafu prelistate neki od naloga na društvenim mrežama , pa avantura može da počne.

Naime , današnja tema je itekako zanimljiva ,a o čemu se radi saznat ete u nastavku. Naime ,izvesna Anabel , se poslednjih 20 godina trudi da spaava ptice , te ih čuva , a onda je se odjenom zapanjila kada našla i udomila koku , a koja joj je donela jaje koje bi moglo da joj donese oko 5000 funti , jer je jedno takvo unikatno. Dakle , ona je pronašla savršeno zaobljeno jaje ispod jedne od svojih usvojenih koka. Inače , ona je ljubav prema napuštenim pticama prenela i na svoju decu , a koja joj pomažu da se o njima brine u njihovom domu. “Zlatna” koka je tako dobila ime Tvinski, po nadimku jedne od njenih ćerki.

Naime , ona je ovakvo otkriće pretražila n internetu , a šansa da vam koka sese ovakvo jaje je jedno u miliardu – Zaista je čudno, morala sam da proverim dvaput. Mogu da ga kotrljam po stolu kao mermer – rekla je Anabel za pomenuti portal. Ona je rekla da želi da ga proda i već ga je oglasila na sajtu eBay. Verovali ili ne, neki su već ponudili više od 480 funti.