Kada je reč o predsedniku naše države Aleksandru Vučiću ,on je nekoko odzuvek ssvoju privatnost čuva brižljivo , a što je svakako u nekom skladu sa odgovornom funkcijom koju obavlja . Ipak , s obzirom na veliku popualrnost u narodu i činjenica da je svakim danom prisutan u meidjima , ipak neke zanimljivosti uspevaju da izađu iz njegovog doma.

Kada je reč o njegovom privatnom životu , on je u braku sa Tamarom Đukanović , koja je politokolog , a koji su se venčali u decembru 2013te godne u Domu garde na Topčiideru , a to su odkrili mediji ,. Naime , cel ceremoja je se odvijala po velikim velom takne , a na svadbi su prisustvovali samo odabrni gosti.

Samim tim , jasno je da predsednik i njegova izabranic nisu želeli da od svog venačanja naprave pompu ,alli ne bi bili meidji tu što jesu da nisu pronašli način da neke fotografije dođu u javnost . Naime , Tamara je jedna od žena koja je od stila , te koja je blistala u venčanici bez rukava , a dok je se sa druge strane predsednik odluččio za klasično crno odelo . Svakkako ,srećni i nasmejanii , proveli su svoj dan , te je celo slavlje ulepšala raskošnatorta. Nekoliko godina nakon , tačanije 2017te na svet je došao sin Vukan. Inače , Tamara je u Srbiji jako voljena i cenjena od naroda , jer je pre svega prizemna žena , koja pored uspešne karijere gradi i doabr porodični život. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here