Lidija Vukičević je slavna glumica poznata po svom glumačkom talentu i neviđenoj ljepoti, i za razliku od nekih kolega ona svoj život dijeli sa svim koje je vole putem društvenih mreža, a najviše preko Instagrama. Nedavno je podijelila dirljivu sliku svog ranog majčinstva sa dva sina – Andrejem i Davidom.

Andrej na slici ima tri godine, a David tek par mjeseci i veoma simpatično to sve izgleda, a ona se pohvalila u opisu kako su joj sinovi izrasli u dva divna, vaspitana i talentovana momka koji se bave totalno drugačijim profesijama. Inače su sinovi iz njenog braka sa bivšim mužem Mitrom Mrkelom.

Stariji brat Andrej je danas kao i otac poznati i jako talentovan fudbaler, a mlađi David se okrenuo potpuno drugačijem poslu i danas radi kao pilot, a Lidija je očito veoma ponosna na svoje sinove koje hvali na sve strane i dijeli slike s njima na društvenim mrežama. Svi su je pohvalili kako ih je lijepo odgojila i ona je onda otkrila tajnu vaspitavanja koja je njoj pomogla da svoje momke pretvori u gospodu, a kaže da ljudi ne shvataju da vaspitavanje djece počinje odmah od malena a ne kada krenu upadati u veze i prolaziti kroz pubertetske probleme i patnje.

Smatra da je uredu donekle biti strog jer je s bebom najvažnije što prije uspostaviti neki vid komunikacije i dala je primjer kako se jedan od sinova bojao mraka. Ona bi ga ćušnula po peleni kad se rasplače i onda bi on shvatio da ne smije plakati kada Lidija ugasi svjetlo.