I ovog vikenda se malo dotičemo domaće estrade,m ,na kojoj se ne dešava ništa novo povodom cijele krize sa korona virusom. Štaviše, ako se brojke prije svega u Srbiji nastave ovako kretati, još dugo vremena na ovim prostorima nećemo vidjeti neki nastup od poznate narodne ili zabavne zvijezde. Mi danas govorimo o Jani Todorović, koja je jako dugo vremena u Njemačkoj. 

Dođe, tek sa vremena na vrijeme da obiđe roditelje i rodbinu, i iz tog grada obavlja sve aktivnosti koje imaju veze sa njenom karijerom. Ono što je specifično kod Jane osim odličnih pjesama i još boljeg glasa, jeste i njena napredna strana ličnosti, to jeste njene grudi. Ono što je specifično jeste to da su one 100% prirodne, i da je u posljednjih par godina zbog problema sa kičmom namjeravala čak i da ih smanji. 

Međutim, u razgovoru sa svojim mužem je ipak odustala od ove ideje. Dok danas mnoge pjevačice ulažu hiljade i hiljade eura na svoje grudi, Jana Todorović definitivno nema problema tog tipa. Zato su njeni nastupi uglavnom popunjeni sa muškom publikom, koji je definitivno obožavaju zbog tog jako specifičnoga segmenta. 

I ona je također u minusu sa javnim nastupima, ali i dalje nastupa na televizijama, pa je tako gostovala nedavno na BN televiziji, ali joj je u pola nastupa njen dekolte jednostavno nije mogao da izdrži teret njenih bujnih grudi. Evo, kako je sve izgledalo…