Poznata pjevačica Jana Todorović je postala popularna zahvaljujući svome glasu ali i stasu i ona nosi epitet pjevačice koja ima najbujnije prirodne grudi na estradi. Jana je udata već dugi niz godina za jednog biznismena sa ovih prostora koji je iz jako imućne porodice i žive u Njemačkoj, ali ona nikada nije prestala da se bavi svojim poslom jer vjeruje da žena uvijek treba da ima svoj dinar.

Njih dvoje imaju i kćerku koja je već odrasla djevojka i koja je nedavno na proslavi jednog rođendana i zapjevala i pokazala da je od svoje majke pored ljepote naslijedila i glas. Jana je imala nedavno i zdravstvenih problema jer je nabacila koji kilogram viška što joj je bilo dodatno opterećenje za organizam.

Pjevačica je otkrila da ona uživa u hrani  ida voli da jede pa je tako nabacila preko 20 kilograma viška. Tada je shvatila da je pretjerala i da treba da probuši kašiku što bi se reklo u narodu i krenula je na dijetu. Za nju je to bio veliki izazov posebno zato što je morala da jede samo kuvanu hranu i iz jelovnika da izbaci hljeb ali i prženu i začinjenu hranu u kojoj najviše uživa.

Jana kaže da su je rezultati koji su bili vidljivi već nakon tri mjeseca ohrabrili da nastavi dalje pa je sada njena kilaža 68 a bila je 82 kilograma. Iako je svoju liniju dobro skresala ona nastavlja sa dijetom i planira da izgubi još barem dva kilograma. Sada se već i navikla da jede zdravo i za doručak uzme samo žitarice i jaja ili voće, a za ručak je to obično piletina i bareno povrće.