U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljve teme , a koja je povezana letnjeg perioda koje nam predstoji , te svakako jedne od omiljenih destinacija svih građana Srbije, a to je Hrvatska. Naime , Srbis u ti koji se već godina upute na Hrvatsko primorje kako bi uživali u odmorima , te tu proveli godišnje odmore. Međutim , oni koji imaju malo dublji džep , odluče se također za Crnu Goru ili ipak Tursku , te tamo provode letnje dane.

Mi vam u nastavku donosimo ispovest jedne devojke , koja je se baš uputila na Hrvatsko primorje da radu , te ej svakako svoje iskustvo odlučila da podeli na društvenim mrežama. Dakle , reč je o izvesnoj Dragici Veličković , koja je iz Aranđelovca , a koja se godinama uputi u Dubrovnik kkako bi preko leta zaradila nešto novca. Također je naglasila da za tolike godine nije doživila ni jedan problem, pa čak šta više sjajno je se spijateljila sa svima , pa je imala osjećaj da čak radi za svoju kuću.Ona je nakon ispovijesti jedne druge žene, koja je svojom ispovijesti napravila haos na društvenim mrežama.

Dakle , ispovest te izvesne žene je po svemu bila loša , pa je Dragica odlučila da joj ostavi komentar ispod : “Jedina sam Srpkinja ovde, u ovom delu grada, i svi, ali svi iz susedstva su predivni prema meni. Nemam reči i zahvalna sam na tome. Imam ovde i puno kolega, mojih prijatelja, turističkih radnika, sa kojima sam u stalnom kontaktu više od deset godina. Možemo svi lepo raditi i živeti”. Ostatak teksta pročitajte ovde.