O pjevaču Darku Laziću i njegovom burnom privatnom životu bi se mogla i knjiga napisati. Naime iako je nakon što se pojavio kao takmičar u Zvezdama Granda oduševio sve svojim glasom i vokalnim sposobnostima i svi su mu predviđali veličanstvenu karijeru ništa se od toga nije desilo jer je Darko prednost dao burnim provodima i odao se raznim porocima.

Ono što je javnosti posebno zanimljivo je njegov privatni život i on do sada iza sebe ima dvoej djece sa dvije različite žene a kako stvari stoje i njegova trenutna djevojka pjevačica Barbara Bobak bi uskoro mogla da postane majka. Tako su barem nejni fanovi zaključili iz objave na Instagramu u kojoj ona kaže da sada jede za dvoje i svi su pomislili da je u drugom stanju.

Inače Darko je na samom takmičenju upoznao svoju prvu suprugu Anu Sević sa kojom se i vjenčao a ona mu je rodila i kćerku Lanu. Njiujov brak nije dugo potrajao a Darko je brzinom svjetlosti Anu zamjenio Marinom Gagić koja je ubrzo ostala u drugom stanju i rodila pjevaču sina. Ni njihova veza nije potrajala i nakon burnog razlaza Darko je preko noći stupio u vezu sa Barbarom od koje se nikako ne odvaja u posljednje vrijeme.

Njih dvoje stalno putuju po lukuznim destinacijama a nedavno su bili u Egiptu gdje su proslavilio pjevačev rođendan. Da li je Barbarina objava samo provokacija jer njih dvoje vrlo često vole preko društvenih mreža svojim fotkama i objavama zaintigirati javnost ili pjevač čeka i treće dijete ostaje da se vidi.