Poznata folk pjevačica Lepa Brena je dobila ponudu koja se ne odbija baš tek tako.

Kako srpski kurir saznaje, najveća balkanska zvijezda je već godinama inspiracija milioneru iz Srbije M.S. koji posljednjih osamdesetih godina živi u Švajcarskoj i koji joj je predložio da mu ustupi pravo da ovaj kompleks nosi naziv po njenom nadimku. Zidanje ovog objekta uskoro počinje na Crnogorskom primorju i to na njegovoj djedovini s majčine strane u Perastu.

Prema saznanjima gore pomenutog lista, hotel će kompletno biti uređen po svjetskom standardu, zbog toga što ovaj moćnik ne žali novac samo da bi sve izgledalo sjajno i bajno, dok će enterijer biti oplemenjen fotografijama, garderobom i detaljima iz života i rada pjevačice Lepe Brene. On toliko cjeni i poštuje našu muzičku divu da će u objekat za odabrane turiste iz svijeta da uloži nevjerovatnih tri miliona eura.

Hotel će biti sa šest zvijezdica, a Brena će dobiti svoj apartman od čak stotinu kvadrata. Iz njene sobe je planirano da se vidi pogled na ovaj dio zaliva i to će biti najluksuznija soba koja će se zvati Brenin kutak. Inače, kako smo saznali, na svakom spratu u hodnicima će biti pjevačicine fotografije, dok će se u liftu, spa centru kkao i holu puštati samo njena muzika.

Prema informacijama M S je udovac, ima petero djece i osmero unučati, dok je njegova supruga je toliko bila lijepa da ju je on zvao moja Lepa Brena. Iz ljubavi prema pokojnoj ženi ali i poštovanju prema djelu i liku Lepe Brene, on je odlučio da milione uloži u hotel u kojem će i on sam da uživa do kraja svog života.