U nastavku ovog vikend članka posvećujemo se rijaliti prograu Zadruga u kojem je bilo jako puno svađa i fizičkih nasrtaja u poslednje vreme. Svakako najveći bum je bio kada je diskvalifikovan Kristijan Glubović, iz celog takmičenja, jednostavno niko se nije tome nadao. On je doživeo i zaključan stan kod kuće, jer je Ivana podnela zahtev za razvod braka. 

Ako niste upoznati, opet je sve krenulo od Miljane Kulić, koja ga je toliko isprovocirala, da je čak par puta krenuo na nju fizički. Totalno ludilo je nastupilo kada mu je opsovala mrtvu majku, a onda em je ona nastradala, i pao mu je mrak na oči, tak oda je nastradalo i samo obezbeđenje. Cena je diskvalifikacija, a on je izzašao bogatiji zza 350.000 evra. 

Produkcija je prvi puta učinila izuzetak, jer je on prvi takmičar koji nije platio kaznu od 50.000 evra kao ostali, međutim, prema poslednjim informacijama, žena mu je uzela veći deo novca sa računa. Mi danas govorimo o najmudrijoj igračici u rijalitiju Zadruga, a to je svakako Miljana Kulić, koja je definitivno zna šta radi. Ona je čak dobila i bebu u rijaliti programu, a ono što je uradila pre par dana, prevazišlo je sve mere. 

Međutim, poznata je i po tome da zna uraditi neke stvari koje su za gađenja, tako da je već par puta vršila nuždu u samom dvorištu, jer nije mogla da čeka da bude slobodan wc. Tako je nakon što je vršila veliku nuždu i ušla je ubazen iu tu se oprala. Mnogi su mislili da je u pitanju lažna informacija, a sada je izašao i video snimak koji pokazuje da je to stvarno i uradila. Pogledajte i sami…