Za danas jedna jako zanimljiva vijest sa domaće etsrade na kojoj se ništa konkretno ne dešava u posljednjih par mjeseci, a kada neko nešto sočno izjavi, to se danima prepričava u cijeloj regiji i što je najžalosnije to je postao jedini pravi izvor dešavnja na estradi uopšte. Jučer smo baš pisali o kontroverznom milioneru Bil Gejtsu koji je svoju kompjutersku imperiju stvorio još sredinom 80ih godina. 

Tada je svijetom zavladalo čudo koje se nazvalo internet, i jednostavno su svi željeli da budu dio toga. Bil Gejts se zadovoljno smješkao, jer je njegova imperija koju je nazvao Microsoft, jednostavno postala gigant za samo par godina.  Jako brzo je “pušten” i virus u svijet, a napravljen je i Kasperski anti virus, a vjerujemo da svi znate ko ga je i napravio. 

Tako je jučer kao bomba odjeknula vijest da se Bil Gejts nakon 27 godina braka sa svojom suprugom razvodi. Imaju troje prekrasne djece, zajedničku fondaciju koja se brine o siromašnim i gladnim osobama iz Afrike, nastaviće zajedno raditi na projektu, ali ne kao bračni par. Zamolio je za poštovanje intime i diskrecije, i da se njihova porodica nikako ne uznemirava. Neda Ukraden se odmah oglasila preko društvenih mreža, i poslala mu je ponudu koju će teško da odbije i jedan Bil Gejts.

Naime, ona je na svom profilu napisala šaljivu poruku “Bile, dođi da ostarimo zajedno”. Sve je ukrasila sa jako puno emotikona, a njen status je izazvao jako puno šaljivih komentara, a zaradila je i jako puno lajkova na ovu svoju suludu objavu.