Verujemo da ste već po naslovu mogli da zaključite o čemu ćemo danas da govorimo , a radi se o tome da vam prenosimo jednu jako zanimljivu priču , a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti . Naime , današnje vreme u kojem živimo je jako ubrzano , te je svaki dan gotovo ipunjen nizom obaveza , pa nam se često desi da zaboraimo koje su to prave istinske životne vrednosti , koje su to iskrene ljubavi , ali ono što slobodno možemo da kažemo jeste da je odnos bake i unuka zaista nešto posebno .

Dakle , današnja priča se tiče jednog mladića iz Srbije , a reč je o Aleksandru Dramićaninu. Dakle , on je po zanimanju frizer , te je odlučio da svoju baku Miloratku obraduje , te da je totalno transformiše. S obzirom da mu u psolu ide dobro , te da je jako uspešan , odluka je pala da svoje vreme malo posveti svojoj baki kako bi joj vratio osmeh na lice , pa je na Instagram nalogu objavio kako je to ona izgledala pre i psole tranformacije. Svi su svakako ostali u šoku ,te su bili oduševljeni kako je on ustvari veš u svom poslu , a na bakinom licu se nije moglo videti ništa drugo no sreća i zadovoljstvo.

Tako je on ispod video snimka napisao : “moja najdivnija baka Miloratka”. Dakle , transformacija je bila potpuna i izvanredna , a na primer ona je na prvoj fotografiji imala maramu , te joj je on za promenu oafrbao kosu , a njene plave oči koje sijaju je istakao šminkom , pa na sve to dodao i crveni ruž. Po fotografiji možemo da zaključimo da je baka i više nego oduševljena , jer je izgledala poput filmske dive , a pozitivni komentari su se samo nizali jedan za drugim .