Glumac Branislav Lečić iza sebe ima zaista veliku karijeru, mada je u posljednje vrijeme najviše u medijima jer je postao dio velike afere kada ga je njegova koleginica optužila za napast*vanje, te su tada mnoge njegove kolege mu okrenule leđa. Neki su povjerovali u cijelu tu priču, mada je Lečić uporno govorio kako je nevin, te da treba pravosuđu ostaviti da donese sud. Kada je njegov privatni život u pitanju, on je u svoj prvi brak bio stupio prije 28 godina, i tada je njegova izabranica bila Ivana Vujadinović, koja je u to vrijeme još studirala. Taj par je poslije dobio i dvoje djece,  kćerku Anu i sina Ivana. Kod vjenčanja su prvo uradili ono crkveno u  crkvi Svetog Arhangela Gavrila koja se nalazi u Beogradu a kumovi su im bili Dragi Jokić i Duško Kovačević.

Poslije toga je za zvance bio organizovan svadbeni ručak, te je nakon toga održana i velika svadba za 300 zvanica u Domu garde. Oboje su tada bili izjavili da do trenutka kada su počeli slati pozivnice nisu ni znali kako velike porodice imaju, te da većinu svojih rođaka niti ne poznaju. Njih dvoje su se na svom vjenčanju držali i nekih starih običaja, te je tako Ivana nagazila Branislava pred matičarem, kada je ovaj izgovorio svoje DA.

Kupovina mlade je isto tako stari običaj, kojeg nisu željeli da obave, ali su zato imali svoj tradicionalni prvi ples. Tada su goste pjesmom zabavljali Zdravko Čolić i Cune Gojković a bilo je jako puno poznatih ličnosti u gostima poput Bate Stojkovića, Mirjane Karanović, Danice Maksimović i Dare Džokić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here