– Sigurno ne provociram nikoga svojim druženjem sa Vladimirom – kazala je Ivana za Telegraf Jetset.

Bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša Ivana Aleksić još uvijek ne želi da javno govori o reperu, dok s druge strane o Vladimiru Tomoviću ima samo riječi hvale i ništa drugo.

Kako je kazala za Telegraf Jetset, otkad je upoznala Tomovića ima još bolje mišljenje o njemu, a bez obzira na komentare da druženjem i fotografijama provocira, ona tvrdi da to ipak ne radi.

– Ostala sam u kontaktu sa Vladimirom, naravno, bilo je očekivano. Nakon što smo se upoznali promijenila sam mišljenje o njemu, sada je još bolje zapravo. Sigurno ne provociram nikoga druženjem sa Vladimirom, ne treba mi to – rekla je Ivana za Telegraf JETSET.

Kako su sada njih dvoje dobri prijatelji i jedno za drugo imaju samo riječi hvale, a ljubavi se uglavnom rađaju iz prijateljstva, pitali smo Ivanu da li poslije poznanstva sa njim postoji šansa da njihov odnos u nekom momentu preraste u nešto više od drugarstva.

– Ne znam šta bih rekla, za sada je samo prijateljski odnos… – rekla nam je Ivana ne isključujući mogućnost ljubavi sa Tomovićem, bar sad za sada.

Pitali su Ivanu, isto tako, da li se u međuvremenu čula sa Nenadom i da li je istina, kako on tvrdi, da mu je u toku razvoda uzela 20 hiljada eura, ona nam je odgovorila sljedeće:

– Ne bih ništa komentarisala, nemam nikakav komentar na to. Ništa o njemu ne želim da pričam isto kao i do sada.