U nastavku današnjeg članka donosimo vam priču koja se tiče crne hronike , a koja je postala svakodnevnica. Od trenutka kada su društvene mreže postale jako zastupljene na našim prostorima , ali i u svetu općenito , možemo da posvedočimo raznim dešavanjima. Dovoljno je samo da uz prvu jutarnju kafu otvorite neki od naloga koji posedujete i čitate . Životne isšpovesti , tragedije ,nestanci osoba koji još nisu razrešeni ,samo su neke koje nas svakodnevno šokiraju.

Prisetićemo se samo nestanka Splićanina Mateja Periša , koji je sa društvom došao da proslavi novu godinu , a noć prije je se uputio iz noćnog kluba Gotik u nepoznatom pravcu , te danas posle 5 meseci ,još uvek se ne zna šta se sa njim dogodilo. Mnogo je se nagađalo , pisale razne priče , ali ni jedan dokaz ne postoji da bi bio relevantan. Stručnjaci su u više navrata isticaali i da je se utopio u reku Savu , da bi do sada telo isplivalo negde , međutim , to se još ne dešava. Ostaje nam samo da se nadamo da je Matej negde živ i zdrav , te da će se jednog dana vratiti svojoj porodici.

Naime u današnjoj priči se dešava da je stanpovnik jednog mesta u Las Vegasu provodio vreme pored jezera kao što to inače radi . Međutim iznenadio ga je trenutak kada je ugledao bure pored jezera , a u kojem je mogao da vidi ljudske ostatke. Kako je policija istakla veruje se da je žrtva u buretu ubijena , te da su joj nanete rane od vatrenog oružja. U toku je istraga a detektivi su procenili da je žrtva ubijena između sredine ’70-ih do početka ’80-ih godina, na osnovu njene odeće i obuće. Očekuje se da kancelarija mrtvozornika okruga Klark potvrdi identitet žrtve.