Vest o smrti poznatog istoričara , a supruga popularne voditeljke Nikoline pišek , Vidoja Ristovića potresla je celu Srbbiju. Naime , Vidoje je preminuo od posledica srčanog udara , a kako saznajemo , prmeinuo je na stolu za masažu , u jednom Bogradskom stanu na Zvezdari , gde se u više navoda ističe da je se nalazio sa masrkom , a za koju se smatra da mu je višegodišnja ljubavnica.

Njegova supruga je se tada nalazila u Zagrebu ,a kada je primila tragičnu vest , odma je se uputila u Beograd , te prisustvovala na licu mesta uviđaju sa policijom. Mediji su odmah počeli da pišu o tome, a sve je interesovalo, kakva je to masaža bila kada je preminuo baš u tom trenutku? Insajderi navode, da je puno više vremen aprovodio u Beogradu nego u Zagrebiu, te da je bio i više nego rastrešen u poslednje vreme. 

Mnogi komentarišu i da je se poprilično opustio u poslednjih meseci , kao i da je nabacio nekoliko kiloghrama viška , te da je konzumirao alkohol. U poslednjih nekoliko sati informer.rs je došao ddo saznanja ko je misteriozna maserka , dok neki veruju da je to tajlandska državljanka , drugo ističu da ima preko 60 godina . Kako saznaajemo reč je o D.B koja je noć pre slavila rođendan , te su malo popili i imali se ks ,te je ona istakla policiji da su nakon se ksa normalno zaspali , a on se uopšte nije žalio ni na kakve bolove ni tegobe.