Postala je aktuelna tema ovih dana oko događaja iz 2001. godine kada je sin od Lepe Brene i Bobe Živojinovića koji se zove Stefan otet, a on je u to vrijeme imao samo osam godina. Može se reći da je preživio traumatično iskustvo, pa je on na kraju vrećen svojim roditeljima, dok niko nije bio optužen za taj zločin, a isto tako ni uhapšen.

Stefan je uvijek pokušavao izbjeći razgovor oko te teme, a sve je ljude šokirala priča Bojana T. koji je zapravo bio lični kurir Dušana Spasojevića koji je otkrio da je tu otmicu izvršio Sredoje Šljukić Šljuka i koji je tada bio vođa zvezdarskog klana.

Poznato je da se prije par godina Brenin sin okušao u pjevačkim vodama, ali je ipak odlučio odustati od toga pa i sada živi van Srbije, dok je rekao jednom prilikom da on uvijek osjeti strah nakon što se sjeti svoje otmice.

Pored toga što je tada imao samo osam godina, Stefan je rekao da je svjestan da je on bio uv elikoj opasnosti, ali da se on na neki način i pomirio sa svim tim u to vrijeme jer je bio i svjestan da ne može ništa uraditi povodom toga. Rekao je da je iz čitavog tog neprijatnog iskustva on naučio bitnu stvar i to je da se treba svaki dan maksimalno iskoristiti jer nikada ni sami ne znamo kada će da nam bude posljednji dan.

Oko čitavog ovog slučaja je poznato da je Stefan vraćen svojim roditeljima pet dana poslije otmice i to je bilo nakon što su otmičari dobili tadašnjih dva i po miliona maraka za otkup.

Stefan se vratio kući taksijem oko 10 naveče, pa se saznalo da su ga ostavili u centru Beograda da on sjedi na klupi u blizini Kalemegdana. U vrijeme kada su njega oteli, on je imala na sebi rolere, ali su ga vratili bosog pa je zaustavio taksi sam i zamolio je da ga vrati kući.