Kako prenosi Mondo jedna žena koja je radila kao spremačica četiri godine kod poznatog srpskog voditelja je ispričala svoje iskustvo sa njim. Nije željela da otkrije njegovo ime samo je rekla da je on jako poznat a odlučila je da otkrije neke stvari koje je imala prilike da sazna dok je radila za njega.

Kako ova žena koja inače živi u Loznici kaže ovaj voditelj zarađuje jako puno novaca i njegova plata je daleko iznad prosjeka u Srbiji. On se druži sa poznatim estradnim ličnostima i političarima a njegovi uposlenici imaju dobru platu ali im nikada ne daje bakšiš. Ona se kod njega zaposlila zahvaljujući preporuci koju joj je dala firma za koju je radila prije njega.

U moderan stan koji se nalazi u centru Beograda a u kojem živi voditelj je odlazila tri puta sedmično, čistila, peglala veš i spremala po kuhinji. Kada bi ona došla on bi već bio spreman za posao i dao bi joj kratka uputstva šta treba da radi. Tada je živio sam jer se upravo bio razveo i radio je mnogo a dijete mu je ponekad dolazilo. Koliko je ona mogla da ocijeni on i bivša supruga nisu ostali u dobrim odnosima jer je mogla nekoliko puta da čuje njihove telefonske razgovore koji su bili neprijatni.

Prema njenoj ocjeni ovaj voditelj sebe smatra šmekerom i zavodnikom i mnogo novca troši na garderobu i kozmetiku. Kada ga je bolje iupoznala shvatila je da je nesiguran u sebe i da se zato ponaša kao da je veliki švaler. Kada je u pitanju njegovo dijete on mu udovoljava u svemu i prema njenom mišljenju ga je previše razmazio. On ne štedi ni na svom stajlingu i jedno njegovo odijelo košta kao njenih šest plata. Ostatak pročitajte