Mi ćemo se danas baviti jednom vrlo zanimljivom temom, koja je uvijek poprilično interesanta i svi vole da pročitaju nešto ovako.

Moderna vremena promijenila su sve stvari u životu, pa tako kada danas pišemo o nekim dešavanjima djeluje nam totalno nestvarno, ali ipak takve su se stvari ipak dešavale na ovim prostorima.

Ali, kada se neke stvari još uvijek održavaju u životu u današnje vrijeme, to nam onda djeluje nerealno da se nešto tako može desiti. Mi danas govorimo o običaju kada se mladić oženi i mora kućida dovede čistu, tačnije nevinu djevojku, a u današnje vrijeme je teško pronaći takvu.

Danas vam mi donosimo jednu priču koja je definitivno zainteresovala cijelu javnost, a priča jedne djevojke koja je u grupi za podršku ženama od nasilja u porodici ispričala šta je to doživjela od svog budućeg supruga. Tako je ona navela da je sa svojim momkom bila u vezi punih osam mjeseci, kada ju je on zaručio i sve je bilo spremno za veliko vjenčanje, ali ona mu je kazala da želi upoznati nejgov porodicu, dok joj je on kazao da će to ići malo teže zato što su oni malo staromodini kada je riječ o braku i žena uopšte.

Ipak, malo prije vjenčanja mladić je odlučio da kaže svojoj djevojci kako je pravilo u njihovoj porodici, a to je da se njegov otac i braća uvjere da li je ona zaista nevina zato što nema šanse da je oženi ako je slučajno imala momka prije njega. Kada je pitala kako će to da provjeri, on je kazao da ona mora leći između oca i brata i onda će oni da utvrde da li nevina. Kada je to čula mislila je da se zeza, međutim kada je rekao da je ozbiljan, ona je odlučila prekinuti zaruke s njim.