U više navrata smo se uverili da stupanje na javnu scenu mnogo zna da promeni , a što smaim tim i nije nikoo čudno , jer kada na površinu , odnosno videlo isplivaju brojna dešavanja ali i ličnost , samim tim se osobe promene . Svakako je jako malo onih , odnosno mogu se na prste jedne ruke da nabrojne koje slava nije promenila ni u jednom smislu , te koji su ostali normalno koliko god to mogu.

Naime , mnoogo puta smo do sada mogli da šovedočimo brojnim dešavanji , a po najviše od njihovvih dadilja ili osoblja , a jedan pod primera je kod Jelene Karleuše , a kada je prošlog leta moralo da nose trenerke sa natpisom “Ne jedem meso, ja sam vegetarijanac”. Svakako , neosporno je da imamo i mnogo pozitivnih prča , a kao što je žena koja je kao služavka radila kod Lepe Brene . Naime , ona je sada u penziji , ali ne krije činjenicu da je brena njenoj ćerci plaćala studije , tge da nije bilo dana da joj ne spakuje pune keese hrane , voća , povrća.

Dakle ,, mi ćemo danas da govoorimo o jednoj dadilji kkoja je radila kod jednojpoznatog medijskog para iz Srbije , a rreč je o tome da muškarac poznati pevač , a supruga mu je radila neki drugi posao , a žena je bila zadužena za čuvanje deteta . Naime , sve je šo kiralo to da oj ujutru kada ustane pored nje hoda u gaćama , bez imalo sstida , dok je žena znala da je zovne na kafu , te bez imalo stida joj prepričava šta su sve noć ranije radili u rkevetu , te da nije zadovoljna sa intimnim životom.