Ceca Ražnatović i Željko, njen tadašnji suprug poznatiji kao Arkan su bili svakako najuticajniji par u to vrijem na cijelom Balkanu, ali kao što i sami znate nije dugo potrajao jer je on poginuo 2000 godine u hotelu Interkontinental. Međutim, kada su se vjenčali to je svakako bila najveća svadba ikada na ovim prostorima. 

Koliko se zaljubio u nju u tim godinama, pokazuje i podatak da je ostavio svoju suprugu sa 4 djece, te se odmah oženio za Cecu Veličković tada. Jako brzo su dobili jedno, pa drugo dijete ali je on i dalje nastavio i dalje sa svojim aktivnostima u svijetu kriminala, što ga je na kraju koštalo i života. Bio je jako strog prema Ceci, a vjerujemo da se svi sjećate onog perioda kada ju je ošipao na ćelavo. 

Dosta je tada priča kružilo po Srpskim medijima, da ga je prevarila sa Dinom Merlinom, da je otišla u logor u Batković i da je platila otkupninu za njenu prvu ljubav Haru Samardžića koji je tada bio u logoru, Platila mu je put do Švicarske i tada su se zapravo i vidjeli posljednji puta u životu. Ceca je tada 1996 godine dobila ulogu u filmu “Nečista krv”, u kojem je glumila zavodljivu romkinju, i imala je par seksi scena, alije Arkan zabranio da se one uopšte snime, a kamoli i emituju. 

Sa njom je tada glumio velikan Jugoslovenskog filma Rade Šerbedžija, a film je ugledao svjetlo dana tek 2017 godine. Koštana je bilo njeno ime u filmu. Da li ste vi pogledali ovaj sjani film?