Poznata folk pjevačica Dragana Mirković je u djetinstvu bila podvrgnuta teškoj operaciji , a zbog koje su je progonile noćne more . U namjeni da postane jedna od najpoznatiji pjevačica nije je zaustavilo ni to . Dragana još uvijek čuva svoje prve zarađene novčanice od 100 hiljada , koje je zaradila na svom prvom nastupu selu , i one joj služe kao uspomena.

 

 

Naime , Dragana je u braku sa Tonijem već decenijama , i imaju skladan brak u kojem su dobili dvoje prekrasne djece. Sve to ukazuje na činenicu da je Dragana pronašla ljubav svog života . Naime , nakon dvadeset i šest godina pod svjetlima reflektora i medijskih blica , Dragana je donijela odluku da je konačno vrijeme da se povuče , te je priznala da žudi da živi život koji je sličan onome koji živi prosječna osoba.

 

 

Naime , odluka pjevačice da se povuče iz muzičke karijere mogla bi iznenaditi mnoge njene obožavatelje . Međutim , ima i drugih koje dovode u pitanje potrebu za njenim nastupom , s obzirom na njeno ogromno bogastvo , ne vjerujemo da će se Dragana ikada sresti sa ekonomskom krizom . Iz perspektive običnih ljudi čini se da živi životom poput heroine u romantičnom omanu. Dragana se zaljuila u bogataša , udala se za njega , dobila djecu i sada živi u dvorcu uživajući u luksuznom i mirnom životu. Međutim Dragana nije imala ovakav život oduvijek . U Kasidolu je Dragana provela svoje djetinstvo u složeno sedmočlanoj porodici , u kojoj su bili pradjed , baka , djed majka , otac i sestra. Odrasla je u malom selu , bila je okružena vrijednim i poštenim ljudima koji su joj usadili važnost ljubavi i poštenja kao najveće vrijednosti.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here