Bivša zadrugarka Tara Simov se oglasila na društvenoj mreži Instagram na svom profilu gdje je objavila privatne prepiske koje dobija na svim društvenim mrežama.

KAko se navodi u tim prepiskama, Nenadova podrška je osuđuje da želi da navodno unovči svoju vezu sa repersom, te da zato zakazuje nastupe i to objavljuje na svojim storijima.

– Podrška ga ne ostavlja na cjedilu kao g*vno to znamo samo mi koji smo mu iskreni prijatelji. Bliži se kraj tako da razumijem zašto si počela da kačiš slike sa njim, treba unovčiti to sve što te čeka kada on izađe. – između ostalog je pisalo u poruci na koju je Tara odgovorila ovo: “Je l’ se ti sprdaš sa mnom ili šta? Šta ja da unovčim? Je l’ te nije sramota da mi napišeš ovakvu poruku, šta je ovo sad?”

PRepiska se nastavila te je pomenuta i Nenadova porodica:

– Jasno mi je prenijela i poruku od Nenadove porodice ali i od tebe – napisala je Tara u opisu fotografije prepiske gdje je rekla da joj novac nije potreban i da je htjela novac, ostala bi u “Zadruzi”.

“Sramota= Tara Simov, PRijatan dan, na šta je ona odgovorila “Sram vas bilo sve, što mi pišete, ovakve poruke, “U pravu si djevojčice, sve si lijepo napisala. Tara je odgovorila ovo: “Meni da novac treba ostala bih tamo u zadruzi.

Šta će se dešavati u nastavku, ostaje nam da vidimo.