Poznata pjevačica, ako ne i najpoznatija, Lepa Brena je već dugo godina uspješna i ostvarena po pitanju svoje muzičke karijere. Dugo godina već pjeva za ljude sa svih strana ovog svijeta, te je mnogi vole i rado slušaju. Lepa Brena je prije nekoliko dana napunila 61. godinu, a i dalje se super drži.

Nije neko vrijeme već izbacila novu pjesmu ili album, ali se idalje slušaju njene pjesme koje većina znaju i koje se nikada neće zaboraviti. Pored poslovne i karijerne ostvarene strane, može se slobodno reći da je ostvarena i u krugu svoje porodice. Lepa Brena je dugo godina u braku sa bivšim teniserom iz Jugoslavije Slobodanom Bobom Živojinovićem s kojim ima dva sina.

Njih dvoje kada su se upoznali, Boba je bio u braku sa drugom ženom s kojom ima sina Filipa živojinovića. Njih dvoje su sačekali da se cijeli proces oko razvođenja završi, pa su tek onda započeli svoju vezu, a potom sve što ih sljeduje to jeste brak i djeca. Lepa Brena je prema Filipu kao i majka prava, te ne pravi razliku između njih trojice. Njena dva sina zovu se Viktor i Stefan, a i oni su dosta popraćeni u medijima te se i o njima dosta piše.

Naime, nedavno je u javnost isplivala vijest da se Stefan i Viktor zapravo ne zovu tako pravo, već da imaju skroz druga imena. S obzirom da ih je Lepa Brena rodila u Australiji, odlučili su se Boba i ona da im daju drugačija imena. Njen stariji sin Viktor Živojinović se zapravo zove Ernest Živojinović, dok se njegov brat odnosno mlađi sin zove Emerald Živojinović, a ne Stefan Živojinović.