U nastavku današnjeg članka pričat ćemo o temi koja poslednjih dana potressa javnost . Naime , cela Srbija je se potresla kada je se pojavila vest da je čpoznati istoričar Vidoje Ristović preminuo . Međutim , ono što je javnost dodatno šokiralo jeste činjenica da je preminuo nakon odnosa sa ljubavnicom u njenom stanu na Zvezdari , što je se saznalo tek nakon njjegove smrti .

On je poznat i kao suprug popularne voditeljke Nikoline Pišek , a ona je za to vreme bila u Zgrebu , sa njihovom ćerkom , gde je se kada je primila tragičnu vest odma uputila na lice mesta. Kako saznajemo Sandra Miličneko je sa poznatim istoričarem bila dugogodišnji prijatelj , te nakon što je se udala za Andreja Meljničenka i zauvek napustila Srbiju, pokojni suprug Nikoline Pišek bio je jedan od retkih Beograđana s kojima je ostala u kontaktu i negovala prijateljski odnos.

Istaknuto je i da je sandra pored života koji je gajila sa milijarderom negovala i odnos sa Vidojem. Vezivala ih je zajednička strast prema umetninama , sa kojima je Vidoje trgovao , a ona je također poznavala i njegove roditelje , oca Viktora i majku Mariju. Kako saznajemo vidoje je se zabavljao i sa glumicom Katarinom Radivojević , a pre veze sa Nikolinom , u javnosti je se provlačila informacija i da ju je vodila na jahtu , koja je u posedu Sandre i Andreja Meljničenko.