I danas za vas imamo jednu itekako zanimljivu temu , a koja se ovaj put tiče javne scene  odnosno naših javnih ličnosti.  Naime, kada je reč o ženama, one su te za koje se veže pojam da mora sve da im bude tip top, međutim, ljudi se sigurno šokiraju kada čuju da to isto želi i muškarac. Samim tim, Haris Džinović je tako jednom prilikom ispričao kako voli da sve bude čakum pakum, pa je istakao da je njegova sadašnja supruga ostala šokirana dok su se zabavljali.

– Ja sam perfekcionista, sećam se Meline kada je došla u Pariz prvi put i pitala me je da li sa nekim živim ili mi neko dolazi da sređuje. Kod mene je sve poređano, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja ispeglana, stan čist, veš mašina radi, sve stoji gde treba – prisetio se pevač koji ne može da podnese da mu neko remeti njegov red.

– Ja sada imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomeri sve stvari na koje sam ja navikao. Zamolio sam je da mi ne pomera, a svaki put pomera i izvinjava se, ali džabe joj govorim – požalio se svojevremeno u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”. Tako ej mnoge zanimalo kako je proteklo navikavanje na novu osobu u životu, pa je on ispričao: – Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni muškarca, ali nemoguće je da promeniš ti nekoga jer svako ima svoj kod, možda malo, ali krucijalno ne – priznaje Džinović.