U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču za koju smo sigurni da će vas zaintrigirati. Od kako živimo u svetu društvenih mreža , te je tehnologija sve više uznapredovala ,u svakom trenutku možemo da svedočimo nekom događaju. Dovoljno je samo da uz jutarnju kafu otvorimo neki od svojih naloga na internetu te prosvedočimo koliko ljudska glupost može daleko da ide.

Ljudi su spremni da sve urade zarad lajka ili popularnosti. Ono što je pomalo zabrinjavajuće jeste činjenica da sve više dece se odlučuje da radi neke ekstremne stvari , usnime to i postave na društvene mreže. U više navrata smo imali i slučajeve kada takvi dečiji postupci završe kobno , a onda se postavi jedno pitanje : gde su roditelji i šta rade za vreme dok se dete igra na takav način ? Na to niko nema odgovor dok se ne desi nešto na što službe za socijalni rad ne moraju da izađu na teren.

Mnoge ne iznenadi činjenica kada deca učine nešto ,jer se vode onim navodom ” šta zna dete ” , ali kada vidite neku odlaslu osobu , tačnije roditelja ,e onda šta da očekujete od deteta. Kao što smo već rekli neke osobe su na sve spremne zbog nova i popularnosti , a priča koju vam donosimo je u skladu sa tim . Reklo bi se da je za ovu priču najbolji dokaz video koji ćemo vam ostaviti u prilogu. Radi se o 29-godišnjoj Mary Hunt , koja je optužila svoga supruga , milionera kako je brutalno tuče , zlostavlja , te nanosi povrede. On je se dosetio da u sobu postavi kameru , a ono što je kamera zabeležila je blago rečeno šokantno. Procenite sami.