Teodora Džehverović važi za jednu od trenutno najpopularnijih pevačica naše domaće estrade. Svoju karijeru je započela u grupi ” Đavolice ” , sa kojom je stekla popularnost , ali u kojoj nije dugo ostala jer se nije baš najbolje slagala sa svojim tadašnjim kolegicama. Teodora je se također okušala i u popularnom rijalitiju Zadruga , iz kojeg nije izasla kao pobednica , ali ako se kultura , odgoj , talenat i lepota mogu smatrati pobedom , onda definitivno jeste , jer je pokazala sve manire koje jedna mlada devojka treba da poseduje.

Trenutno je u sretnoj vezi sa košarkašem Ninom Ćelebićem , sa kojim bi se reklo da im ljubav cveta i da je Teodora na ljubavnom planu – nikad bolje . Ona je poznata kao vrckasta , zanimljiva , uvek nasmijana , te je takva pokupila simpatije brojnih pratilaca , a njenih fanova je na desetine hiljada. Kako je aktivna po društvenim mrežama , ona voli da svoje pratioce obavesti o svemu što radi , pa samim tim ono što ne možemo a da ne primjetimo jeste prepun profil pozitivnih komentara. 

Poznata po tome da se ne ustručava da obuče nešto i malo provokativnije , nedavno je napravila pometnju na društvenim mrežama , kada je se toliko ” tresla ” da je pocepala haljinu i pokazala donji veš , a sada je isplivao i novi snimak sa nastupa. Nekadašnja popularna učesnica zadruge , ovaj put je se odlučila za pantole , ali je gornji deeo , moglo bi se reći , bio nestašan. Na društvenim mrežama je procureo snimak sa nastupa , na kojem Tea u punom klubu meša kukovima , a u jednom trenutku je podigla ruke u zrak, a silikoni su poispadali iz tesnog korseta.