Ove nedjelje idemo malo sa savjetima za domaćinstvo koje nikada definitivno ne mogu da dosade, jer realno, uvijek u kući ima posla, i to uvijek oko higijena koja je svima nama neophodna. Koliko god čistili prašinu u vašem domu, on se u roku od 24 sata uvijek stvori i jednostavno se ne može nikada očistiti. 

O problemima u kuhinji možete pronaći na hiljade članaka, mjesto gdje se kuha, pere veš, uvijek ima bakterija i prljavština je neizbježan segment svake kuhinje Od prljavštine i neugodnog mirisa koji dolazi iz sudopera, pa sve do masnoće na samom šporetu i okolo istog, svaku domaćicu definitivno zaboli glava od pomisli na čišćenje i sređivanje istog. Međutim, mi ćemo danas govoriti o higijeni kupatila, koje je također jako bitan segment svake kuće. 

Pločice u samom kupatilu su uvijek najveći problem, i one se od konstantnog tuširanja uvijek zamažu, a prljavština između fuga je neizostavan dio svakog kupatila, Koliko god čistili taj segment, on se jako brzo zaprlja. Da ne biste lupali glavu kako to sve očistiti mi vam u nastavku današnjeg članka donosimo jedan i više nego koristan savjet jednog keramičara, koji ima rješenje za sve vaše probleme. 

7 čaša vode vam treba, pola čaše soda bikarbone, 1 supena kašika soka od limuna vam također treba, i na kraju vam treba 1/4 alkogolnog sirćeta. Sv ovo pomješajte i prebrišite vaše pločice i fuge, i one će da budu kao nove.