Kako je internet postao naša svakodnevnica, jako je moguće da apsolutno sve pronađemo na internet portalima, ali i platformama kao što je You Tube. Možete pronaći apsolutno sve savete vezano za kuhanje, a pošto je stiglo leto sa jako visokim temperaturama, onda se jak opuno traži dosta recepata kako se rashladiti sa nekim prirodnim receptima. 

Na ovako visokim temperaturama jak olepo osveženje je na primer lubenica, koja osim što je ukusna, u sebi sadrži preko 92% vode. Zato kada se rashladi, može itekako da ugasi žeš, a samim time hidriraćete svoj organizam, a i bubrezi će vam jak olepo raditi. Videli smo jak opuno recepata na internet portalima, u kojima se sa lubenicom meša sve i svašta, a definitivno najobičniji je onaj iz Russije, kada se kockice lubenice pomeša sa feta sirom. 

Ljudima je to totalno neobična kombinacija, ali pošto je lubenica povrće, koje je slatkastog ukusa, ovo i nije tako nelogično. Međutim, ono što kruži po internetu poslednjih dana je definitivno prešle sve granice dobrog ukusa. Nekim ljudima je definitivno pojmiti da burek može biti sa sirom, ili da se jagode mogu jesti sa šećerom umesto sa šlagom. Naime, ovaj korisnik na facebooku pomešao je lubenicu sa kajmakom, a to je definitivno posvađao celi internet, pogotovo na balkanu. 

Također, lubenica je puno ukusnija ako se posoli. Ovim putem se oglasila i Nikol Veston poznata poslastičarka iz Los Anđelesa, koja je rekla da se lubenica može kombinovati na puno načina, ali ovo sa kajmakom pa baš i ne bi mogla da proba.